Bio

VELKOMMEN INN

Jeg heter Mina Ghabel Lunde, er et barn av 80-tallet, gift med Jonas og mamma til verdens mest elskverdige doodle som heter Pepsi. Jeg ble født i Tehran, tenåring i Numedal, voksen i London og lykkelig i Oslo. Nå bor jeg i vakre Vollen, med den sjøutsikten jeg som innlandsjente har ønsket meg hele livet.

Jeg er utdannet journalist og medieviter fra University of Westminster og har de 15 siste årene jobbet med nyheter og aktualitet i NRK, Dagens Næringsliv, Laagendalsposten, TV 2 og Monster Entertainment. Jeg har vært frilanser i lokalavisen, reporter i Dagsrevyen, nyhetsoppleser på Dagsnytt, researcher i Dagsnytt 18, vaktsjef i Sommertid og journalist i Etterbørs-redaksjonen i DN.

 

Sommeren 2016 valgte jeg å gjøre noe så skummelt som å slutte i min faste jobb for å gjøre et tappert forsøk på å gjøre noen av mine drømmer til virkelighet. Jeg har lyst til å fortelle historier som kanskje ikke vil bli fortalt hvis ikke jeg gjør det. Jeg har lyst til å lære mer om hvordan både Norge, verden, folk og fe henger sammen, hvorfor vi mennesker er som vi er og hva vi kan gjøre for at både vi selv og andre kan få det bedre. Planen – i hvert fall drømmen – er å bruke meg selv, min etterhvert ganske fargerike bakgrunn og mine erfaringer til å formidle det som engasjerer meg. Og kanskje deg.

På denne bloggen skriver jeg om det meste som opptar meg, være seg ufrivillig barnsløshet, mote eller samfunnsdebatt.

Håper det blir like fint for deg å lese som jeg tror det blir for meg å skrive. Takk for at du er her ❤️