Bio

VELKOMMEN INN

Jeg heter Mina Ghabel Lunde, er et barn av 80-tallet, gift med Jonas og mamma til verdens mest elskverdige doodle som heter Pepsi. Jeg ble født i Tehran, tenåring i Numedal, voksen i London og lykkelig i Oslo. Nå bor jeg i vakre Vollen, med den sjøutsikten jeg som innlandsjente har ønsket meg hele livet.

Jeg er utdannet journalist og medieviter fra University of Westminster og har de 15 siste årene jobbet med nyheter og aktualitet i NRK, Dagens Næringsliv, Laagendalsposten, TV 2 og Monster Entertainment. Jeg har vært frilanser i lokalavisen, reporter i Dagsrevyen, nyhetsoppleser på Dagsnytt, researcher i Dagsnytt 18, vaktsjef i Sommertid og journalist i Etterbørs-redaksjonen i DN.

 

I sommer valgte jeg å gjøre noe så skummelt som å slutte i min faste jobb for å gjøre et tappert forsøk på å gjøre noen av mine drømmer til virkelighet. Jeg har lyst til å fortelle historier som kanskje ikke vil bli fortalt hvis ikke jeg gjør det. Jeg har lyst til å lære mer om hvordan både Norge, verden, folk og fe henger sammen, hvorfor vi mennesker er som vi er og hva vi kan gjøre for at både vi selv og andre kan få det bedre. Planen – i hvert fall drømmen – er å bruke meg selv, min etterhvert ganske fargerike bakgrunn og mine erfaringer til å formidle det som engasjerer meg. Og kanskje deg.

En av tre plattformer jeg har valgt meg er blogg og her kommer jeg til å skrive om det jeg bryr meg om. Den ene dagen kan det være norsk integreringspolitikk som gjør meg oppgitt, mens det neste dag er et par altfor dyre sko jeg er i ekstase over å ha kjøpt. Et innlegg med krass kritikk av mediebransjen, kan etterfølges av betraktninger om livet som hundeeier eller matoppskrifter.

Håper det blir like fint for deg å lese som jeg tror det blir for meg å skrive. Takk for at du er her